Spirálkorcolt légcsatorna kérdésre Lits Energy a válasz!

Spirálkorcolt légcsatorna kérdésre Lits Energy a válasz!
Spirálkorcolt légcsatorna kérdésre Lits Energy a válasz!

A spirálkorcolt légcsatorna mint olyan, egyre többször kerül elő, mint kiemelkedő alternatíva ebben a világban. Ezen belül is talán a SPIKO cső az, amely nagy népszerűségnek örvend.  De ez vajon mit is jelent? Mi is az a SPIKO cső? A SPIKO cső egy olyan elem, amely a horganyzott acéllemez hasítékából készülő spirálkorcolt légcsatorna darab. Köszönhetően a kiemelkedő tulajdonságainak ez a legelterjedtebb típusú cső a légtechnikában, főleg a merev kör keresztmetszetű csövek tekintetében. Ez pedig nem jelent mást, mint, hogy a SPIKO cső a spirálkorcolt légcsatorna egyik legfontosabb eleme. Főleg azért, mert úgymond összekötő elemként szolgál a távoli rendszerek között.

A tulajdonságok tekintetében, mivel rendelkezik a spirálkorcolt légcsatorna?

Ha az anyagvastagság kerül górcső alá az átmérő (NA100-900) 0,5-0,9 mm között változhat. Ebből is egyértelműen látszik, hogy a spirálkorcolt légcsatorna remek választás, hiszen rengeteg helyen felhasználható.

Mi a teendő abban az esetben, ha valaki jó minőségű spirálkorcolt légcsatorna elemet szeretne vásárolni?

Egyértelmű, hogy fel kell keresni a a Lits Energy-t, akik talán legjobbak ebben a témában. Ez főleg azért jelenthető ki, mert már 2015 óta saját spirálkorcoló berendezéssel dolgoznak a folyamatos fejlődés jegyében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük