Gyors, biztonságos, sérülésmentes és megbízható irodaköltöztetés a 3Takács Kft.-vel

Gyors, biztonságos, sérülésmentes és megbízható irodaköltöztetés a 3Takács Kft.-vel
Gyors, biztonságos, sérülésmentes és megbízható irodaköltöztetés a 3Takács Kft.-vel

A 3Takács Kft. irodaköltöztetés szolgáltatásába irodák, komplett irattárak és könyvtárak költöztetése tartozik bele. Kiegészítő szolgáltatásként lomtalanítást is végeznek, hiszen egy-egy ilyen komoly költöztetés során akarva-akaratlanul sok lom halmozódik fel. Az elszállított lomokat hivatalos lerakóba viszik, míg a berendezéseket az új helyen akár össze is szerelik, mindent a helyére raknak!

Egy irodaköltöztetés, irattár vagy könyvtár költöztetése nagyon nagy szervezettséget és rutint igénylő feladat. A 3Takács Kft. munkatársai bármilyen nemű költöztetés terén több éves tapasztalattal rendelkeznek, így ügyfeleiket mindenben segíteni tudják! Az elmúlt tizennyolc év során számtalan cég, valamint állami szervezet irodáit, irattárait, könyvtárait költöztették már. Az ezen a területen megszerzett kimagasló tapasztalataikról szóló referienciamunkákat a leendő ügyfelek megtekinthetik a weboldalukon, a 3takacstrans.hu-n!

Minden már meglévő és új ügyfelüknek teljes körű segítséget képesek nyújtani a költöztetési projektekben, az ütemtervezéstől a pakoláson át az utómunkálatokig.  A feladatok elvégzéséhez szükségesen, alkalmazkodva egyes körülményekhez, különféle kiegészítő szolgáltatások találhatók a 3Takács Kft. palettáján. Ezek az alábbiak:

  • teljes körű be- és kicsomagolás, megrendelői kérések és igények szerint,
  • bútorok szétszerelése, majd összeszerelése,
  • csomagolóanyagok bizotsítása, akár előzetesen is (fóliák, dobozok),
  • jelölésrendszerek kialakítása a költözés közbeni jobb eligazodás miatt,
  • ültetési tervek, alaprajzok készítése.

A 3 Takács Kft. kiemeli, hogy vállalkozásuk Sztráda közúti árufuvarozói biztosítással rendelkezik. A Sztráda minden tehergépjárművükre vonatkozik. Tartalmaz CMR és BÁF biztosításokat is. A CMR biztosítás 100.000 euró fedezettel, míg a BÁF biztosítás 5.000.000 forint fedezettel rendelkezik esetleges káreseményenként.

Maga az irattár költöztetés akár járulékos része is lehet egy irodaköltöztetésnek vagy könyvtár költöztetésének. Természetesen önálló megbízásként is vállalják, mint ahogy azt fentebb is említettük. Az elmúlt években a 3Takács Kft. sok százezer folyóméter iratanyagot és könyvtári állományt költöztetett már át. Mindezt biztosított csomagolási szolgáltatással kötötték egybe. Irattár és könyvtár költöztetése során igény esetéb plombálható műanyag szállítóládákat biztosítanak. Így a különféle iratanyagok diszkrét kezelését segítik elő. Az általuk be- és kicsomagolt irattári vagy könyvtári állomány költöztetését akár sorrend tartásával, vagy annak felállításával is vállalják.

Irattár és könyvtár költöztetésével kapcsolatos szolgáltatási minőségük és a költöztetett mennyiségek alapján a Könyvtári Intézetek által ajánlott cégek közé tartoznak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük