Használt monitor Budapesten garanciával? Igen a Jebetonál!

Használt monitor Budapesten garanciával? Igen a Jebetonál!
Használt monitor Budapesten garanciával? Igen a Jebetonál!

Látogasson el a Jebeto üzletébe és vásároljon használt monitort Budapesten!

Ha már megtalálta tökéletes asztali számítógépét, akkor válasszon hozzá egy ideális használt monitort garanciával. A felhasználók többsége nem is sejti, hogy számítógépe talán szebb megjelenítésre is képes lenne, azonban monitorjának tudása sajnos kevés ehhez.

A megfelelő kijelző kiválasztása koránt sem egyszerű feladat, de a Jebeto-nál segítenek!

Használt monitor vásárlásakor először is gyűjtse össze azokat a szempontokat, amik választása alapját képzik majd. Határozza meg, hogy mire szeretné felhasználni a monitort, milyen célt fog szolgálni. Ezt követően határozza meg, hogy mennyit szeretne ráfordítani a készülékre. Ezen értéket bizonyos esetekben érdemes 10-20 százalékkal megnövelni, ha nem sokkal kerül drágábba egy minőségesebb modell.

Ne feledje, a rossz minőségű monitor a szemre sincs jó hatással!

Gondolja végig, hogy mi az a méret, ami eddig bevált Önnek, amit szívesen használt az elmúlt években. Esetleg keresse fel ismerőseit és próbálja ki az általuk használt modelleket iránymutatásként.

Listázza a leggyakrabban használt alkalmazásokat, programokat, játékokat és ellenőrizze ezek specifikációit. Érdemes a legfontosabb funkciókat is összeírni, amikkel leendő használt monitorjának mindenképp rendelkeznie kell (ezekre rá is tud szűrni a jebeto.hu oldalán kereséskor).

Végezzen kisebb kutatást az interneten, válasszon ki konkrét modelleket és olvasson utánuk.

Ajánlatos a webshopoknál az értékeléseket is mind végig tanulmányozni, mivel sokszor fél-egy év után írnak kritikát a felhasználók.

A felhasználók leggyakrabban általános, otthoni használatra keres használt monitort, ami nem igényel túl sok extra funkciót. A következők lehetnek számukra fontosak:

  • LED monitor
  • Magas kontrasztarány
  • VA panel
  • Nagyjából 1920×1080 felbontás
  • Képfrissítési frekvencia: 60Hz-75Hz
  • Költséghatékonyság (ne fizessen vagyonokat érte, ha nem használja ki teljes mértékben)

Mások grafikai vagy filmvágó munkára keresnek monitort, valamint játékra. Az általuk választott modellek már sokkal több funkcióval kell bírjanak, részletgazdagabb képet kell biztosítaniuk. Ők a következő specifikációkat tudják iránymutatásul venni:

  • LED, OLED kijelző
  • Full HD, Quad HD felbontás
  • Képfrissítési frekvencia: 60Hz-től, akár 200Hz-ig

A Jebeto-nál megtalálható használt kijelzők szakemberek által alapos átvizsgálásra kerülnek az értékesítés előtt. Nagy választék közül tud vásárolni náluk használt monitort garanciával, amit több évre meg is hosszabbíthat. Látogasson el hozzájuk és kérje segítségüket tökéletes kijelzője megtalálásához. Vásároljon használt monitort Budapesten a Jebeto-nál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük