Milyen helyzetekben hívhatja a Lukács autómentő csapatát?

Milyen helyzetekben hívhatja a lukacsautomento.hu csapatát?
Milyen helyzetekben hívhatja a lukacsautomento.hu csapatát?

A válasz egyszerűen összefoglalva: akármikor, ha szükséges az autómentés Budapest és az ország bármelyik pontján! A mi hivatásunk az autómentés! Ezért csapatunk az évben minden nap, minden órában készen áll, hogy az Ön segítségére siessen. Nálunk nincs olyan, hogy ünnepnap! Leírunk Önnek néhány helyzetet, amikor biztosan minket hívjon, és mi megoldjuk a problémát!

Ha autómentés szükséges Budapesten.

A fővárosi közlekedés sohasem egy sétagalopp. A sűrű forgalom, a gyakori dugók megviselhetik az autósokat. Hát még egy váratlan meghibásodás mekkora feszültséggel járhat! Szerencsére a lukacsautomento.hu csapata éppen az ilyen helyzetek kezelésére jött létre. Cégünk székhelye Budapesten van. Emiatt akkor számíthat a legrövidebb kiérkezési időre, ha autója a fővárosban szorul mentésre. Ilyenkor 15-30 perc elteltével már számíthat egy jól felszerelt csapat érkezésére! A szorult helyzet jellemzőit az Ön telefonhívásakor már a diszpécserünk felméri, így a kiérkező autómentőket már nem értheti meglepetés. Nálunk az autómentés Budapest területén a legolcsóbb. Akár 7999 Ft-ért megoldjuk problémáját! Budapest + 10 km területen az autómentés ára szintén ennyi!

Kirándulni indult a család, de közben egyszer csak megállt az autó.

Nagy örömmel indultak útnak, végre kirándulnak egy jó nagyot. De még az autópályáról sem tértek le, máris megtörtént a baj. Bosszantó! Ha autója váratlanul felmondja a szolgálatot az autópályán, ne csüggedjen! Csapatunk az autómentést többek között az M3-ason is vállalja! Igyekszünk Önnek minél olcsóbb autómentést biztosítani az autópályán is, hiszen tudjuk, mekkora gondban lehet az utazó, ha nincs autópályára kötött biztosítása. A következő a baleset helyszínének elhagyása. Autószállítás szolgáltatásunknak köszönhetően a gépkocsiját az ország bármely pontjára elszállítjuk. Nem csak az Ön lakcímére.

Éppen Budapestre indulnának vidékről, de a kocsi ellenáll.

Az indulás időpontja mindig csak akkor jó, amikorra éppen tervezte. Semmiképpen sem később. Ha azonban autója nem indul el, füstbe megy az aznapi terv. Szerencsére cégünknél az autómentés az ország minden pontján elérhető! Akárhol legyen, hívjon minket bátran! Partnercégeink segítségével bárhova eljutunk. Az autómentés Budapest határain kívül sem okoz gondot. Legyen szó bármilyen jellegű problémáról – hívjon, és mi érkezünk, bárhova!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük